dimecres, 18 de desembre del 2013

UNA HISTÒRIA D'AMOR. ROSA M. BALCELLS

En Joan era un nen que vivia a Barcelona i que sempre anava amb el seu millor amic, en Pau. En Pau i en Joan tenien un conflicte a pesar que tenien una relació molt bona entre ells. Aquest conflicte era que els agradava la mateixa noia que és deia Paula i que segons ells era molt guapa.

En Pau era dels dos amics el més eixerit i el més curiós , però no li volia demanar “per sortir” a la Paula perquè sabia que en Joan n'estava molt enamorat i un amic no li podia fer això a l’altre. A en Joan cada dia li agradava més i ell cada dia era més sapastre. El pobre Pau no li volia demanar per sortir per por que és pogués trencar la relació entre ells. Tot d'un plegat se li va acudir una idea molt bona: havia d’ensenyar a en Joan a vestir-se bé, a caminar amb estil i no com feia ell, sempre amb el cap acotxat...

En Pau com un bon amic va ajudar-lo i li va ensenyar a vestir-se bé i a parlar com un noi gran. Cada dia en Pau anava a casa d’en Joan i li regirava l’armari per mirar quin tipus de roba hi tenia; també moltes vegades menjava amb ell i li prohibia menjar segons quines coses com per exemple gominoles, tot tipus de xocolata... perquè al pas que anava cada dia estava més gras. Cada tres dies els dos amics anaven a córrer i a fer esport com ja feia en Pau abans. Aquests altres dos dies de la setmana sense comptar el dissabte i els diumenge, anaven amb bici per la muntanya o a nedar per la piscina coberta d’un gimnàs que tenien a la vora.

La Paula va canviar completament d’opinió i cada dia es fixava més en en Joan, el mirava i es preguntava: - No pot ser que aquest sigui en Joan,cada dia està... I en Joan se sentia orgullós que la Paula es fixés en ell, i cada vegada n'estava més enamorat.
Com que en Joan cada dia anava millorant el seu aspecte físic i la seva manera de parlar, la Paula finalment li va demanar per sortir i en Joan, encantat, va acceptar!

Llavors el que estava per un costat trist i per l’altre content era en Pau. Ell també la trobava atractiva,a la Paula, però també se sentia bé perquè havia fet una bona obra, havia ajudat el seu amic. Just en aquells dies va entrar una nena nova a l’institut i encara era més atractiva que la Paula, en Pau se'n va enamorar de cop i per sort ella també d'ell.